Automotive fotografie

MediaMy biedt de automotive branche professionele fotografie aan. Fotograaf Myron van Ruijven is autoliefhebber, met ontzettend veel plezier legt hij voertuigen op de perfecte manier vast. En dit op (een bijzondere) locatie.
INFORMATIE

Mediamy biedt fotografische diensten op het gebied van automotive. Een fotoreportage van een voertuig in een magazine, een campagne of persoonlijk: Myron van Ruijven voorziet u graag van automotive fotografie.

VERKOOP
Met professionele fotografie verkoopt u uw auto sneller, zo heeft eerder werk van Myron van Ruijven bewezen. Zo noemde een koper dat hij de advertentie opvallend en onderscheidend vond door de hoge kwaliteit foto's, waardoor interesse was gewekt. En natuurlijk komt de auto beter tot haar recht met de juiste fotografie, wat het waarde-oordeel kan beïnvloeden. Neem daarom contact op met Myron. Het fotograferen van auto's voor verkoop kan op eenvoudigere locaties (en vaak op locatie van autohandelaren), is minder tijdrovend en daarom pakt dit voordelig uit. Vraag een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

PARTICULIER
Als particulier professionele foto's van uw auto laten maken? MediaMy helpt u graag verder. Fotograaf Myron van Ruijven is zelf autoliefhebber en doet dit met plezier, wat uiteraard ten goede komt voor het resultaat. Van oldtimer tot het nieuwste model: met de wensen van de klant wordt een geschikte, bijpassende locatie gezocht. Misschien heeft u altijd al een boek willen maken van uw restauratieproject, of wilt u een mooie foto van uw trots aan de muur ophangen. Samen gaan we een dagdeel of volledige dag op pad om de perfecte foto's te maken. Een ontspannen dag, volledig in het teken van het vastleggen van uw auto.

LOCATIES
Myron van Ruijven kent zowel in Nederland als in België veel geschikte fotolocaties. Afhankelijk van de wensen worden geschikte locaties uitgekozen en wordt een klein plan van aanpak bedacht en doorgesproken.
MEER INFO
VRAAG OFFERTE AAN