Banner

Bedrijfsreportage

Met een professionele (bedrijfs)reportage verplaats ik mij volledig in uw bedrijf, uw dienst of het betreffende product. Met mijn camera in de aanslag -of twee- wordt op verslagleggende manier gewerkt. Voor een professionele en optimale uitstraling kunnen goede foto's bij geen enkel bedrijf ontbreken. Met de aantrekkelijke foto's kunt u bijvoorbeeld via uw website, social media of geprinte uitingen de aandacht trekken.
INDRUKWEKKENDE BEDRIJFSREPORTAGE

Een reportage voor een website, campagne, magazine of particulier: graag help ik u met het creëren van een passende en verbluffende fotoserie van uw bedrijf. Na een plan van aanpak te hebben overlegd kom ik bij u ter plaatse met mijn apparatuur. Van specifiek doordachte portretten, tot het schieten van onverwachte, spontane momenten. Wat resulteert zijn ideale beelden die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een folder, magazine of social media.
BEWERKING EN LEVERING

De prijs voor een volledige bedrijfsreportage wordt bepaald aan de hand van de gewerkte uren, de hoeveelheid aan te leveren foto's en de benodigde bewerking. Zo kan er bij een bedrijfsreportage voor bijvoorbeeld 10 bewerkte foto's worden gekozen. De nabewerking zal grondig worden uitgevoerd. De foto's kunnen desgewenst in speciaal formaat worden afgeleverd.

INFORMATIE

Al meerdere jaren verzorg ik fotoreportages voor diverse magazines. Vaak gericht op portretten, een andere keer op materieel zoals bovenstaande tanks. De foto's op deze pagina zijn gepubliceerd in de magazines 19 Golf & Genieten, KidzMuseumGidz, Railhobby en op social media van de Koninklijke Landmacht. Laat uw bedrijf op een unieke en persoonlijke manier vastleggen. Van specifiek doordachte composities, tot het schieten van onverwachte, spontane momenten. Door de variatie in de werkzaamheden is het lastig een directe prijsopgave voor een fotoreportage weer te geven. Door een offerte aan te vragen krijgt u een op maat gemaakt aanbod.
MEER INFO
VRAAG OFFERTE AAN