Fotografie

Fotograaf Myron van Ruijven voorziet u graag van professionele fotografie. Onderstaand geef ik u inzicht in mijn werkwijze. Wilt u meer zien? Kijk dan onder het kopje "fotografie" voor de andere pagina's.
Over
Ik focus mij met mijn fotografie op automotive- en bedrijfsreportages. Ik ben een jonge, energieke en enthousiaste fotograaf met een klantgerichte instelling. Mijn ervaring in de fotografie is breed, van de fotografie van kinderen tot BN'ers en van het fotograferen van verlaten gebouwen tot auto's.

APPARATUUR
Ik maak uitsluitend gebruik van de beste apparatuur en software van Canon en Adobe. Tijdens een reportage is altijd een tweede camera aanwezig als back-up. En natuurlijk gaan er genoeg accu's mee :). Tijdens het fotograferen van een evenement of (gehaaste) reportage, wordt gebruik gemaakt van twee camera's met verschillende lenzen. Zo kan ik direct schakelen tussen bijvoorbeeld een wijd of ingezoomd beeld, zonder eerst een andere lens op de camera te moeten zetten en hét moment te missen.

BEWERKING
Foto's worden vanzelfsprekend zo perfect mogelijk geschoten. Echter zijn kleine correcties doormiddel van een nabewerking tegenwoordig niet meer weg te denken. Alle aan te leveren foto's ondervinden standaard voor oplevering aan de klant een lichte bewerking, denk aan correcties van schaduwen, hooglichten en kleuren. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd. Ik ben afgestudeerd in (interactieve) vormgeving, waardoor complexere beeldbewerkingen met Photoshop geen probleem vormen. Graag ga ik aan de slag met uw wensen.

LOCATIES
Locaties zijn voor fotografie zeer belangrijk. Bij opdrachten die niet op locatie van de klant worden geschoten, draag ik locaties aan. De omgeving bepaalt grotendeels de sfeer van een foto. Ik weet deze plekken te vinden. Door het doen aan Urban Exploration, het fotograferen van verlaten gebouwen, heb ik alleen al voor deze specifieke sfeer een gigantische database beschikbaar met interessante locaties. Daarnaast heb ik noemenswaardige topografische kennis en ken ik Nederland van binnen en buiten. Regelmatig maak ik een rit door Nederland voor het spotten van geschikte locaties.

BACK-UP
Het kan helaas voorkomen dat een klant de fotobestanden (na verloop van tijd) kwijtraakt. Mediamy bewaard de gemaakte beelden. Mocht u de bestanden zijn kwijtgeraakt, dan kunt u deze kosteloos opnieuw aanvragen.

WAT U ONVTANGT
In de toegestuurde offerte ontvangt u een precieze omschrijving van de hoeveelheid beelden die u ontvangt. Dit verschilt per soort opdracht. Bij het fotograferen van een evenement ontvangt u bijvoorbeeld doorgaans meer beelden dan bij portretfotografie. Bijvoorbeeld: na afloop van het fotograferen van het evenement ontvangt u de beste 25 bewerkte foto's. Tegen meerprijs kunt u 50 bewerkte foto's afnemen.

Offerte en prijzen
Iedere foto-opdracht is anders. Daarom is het lastig om aan dit maatwerk direct vaste prijzen te vermelden. Een feit is dat MediaMy voordelige prijzen hanteert. MediaMy stuurt u graag een (gratis) op maat gemaakte offerte. Om de offerte goed op te kunnen stellen, is het belangrijk dat u aangeeft om wat voor fotografie het gaat én waarvoor u het wilt gebruiken. In de offerte worden de kosten zodoende duidelijk omschreven. Om u toch een beeld te geven, kunt u de volgende bedragen als richtlijn gebruiken:

Binnen een straal van 10 kilometer (Soest) worden geen reiskosten berekend. Hierbuiten wordt een combi-tarief van €0.40 cent per kilometer gerekend voor reiskosten en -tijd.
VRAAG OFFERTE AAN