Grafische vormgeving

Om uw bedrijf een professionele en betrouwbare uitstraling te geven is goede vormgeving van groot belang. Van kinderlijke sfeer tot zakelijk: ik voorzie in een oplossing op maat. Hieronder vindt u de diensten die ik in print aanbied.

In print maakt MediaMy het volgende:
- Opmaak Flyer (+e.v.t. het bestellen voor de klant)
- Opmaak Poster
- Opmaak Visitekaartjes (+e.v.t. het bestellen voor de klant)
- Ontwerpen Logo
- Ontwerpen Huisstijl
Ontwerp en advies
Voorafgaand aan het realiseren van de vormgeving worden de wensen van de klant besproken. Dit kan telefonisch, bij een opdracht van grote omvang wordt echter de voorkeur gegeven aan een intakegesprek. Heeft u als klant een duidelijk resultaat voor ogen, of laat u zich liever in grote zin adviseren? Op basis van trefwoorden en de visie van uw bedrijf wordt een geschikte vormgeving ontworpen en vervolgens gerealiseerd.

AANPASSINGEN
Uiteraard krijgt u de gelegenheid het ontwerp te beoordelen en correcties door te laten voeren.

OPLEVERING
Na uw akkoord op de offerte wordt zo snel mogelijk aan het ontwerp begonnen. Binnen 10 werkdagen (of op afspraak eerder) ontvangt u het gemaakte design in geval van een visitekaart, flyer, poster en logo (producten met vaste prijs).

DRUKWERK
Alle bestanden worden gereed voor drukwerk geleverd (CMYK, etc). Ook bieden wij u ondersteuning als u er tijdens het bestellen bij de drukkerij niet uitkomt, of nemen dit proces tegen meerprijs volledig voor u uit handen.

PRIJZEN
Onderstaande prijzen zijn de kosten voor het ontwerp. De uiteindelijke prijs hangt af van de de te drukken oplage, Full Color of PMS-kleuren en bijvoorbeeld de papiersoort. U kunt kiezen het gerealiseerde ontwerp te ontvangen en zelf aan te leveren bij de drukker, of dit voor een meerprijs over te laten aan MediaMy. Staat uw gewenste grafische vormgeving er niet tussen? Vraag dan naar de mogelijkheden! De kosten voor het maken van een huisstijl zijn op aanvraag. Onderstaande prijzen zijn excl. BTW.
Flyer ontwerp:
€85,- (dubbelzijdig +€15)
Logo ontwerp:
€95,-
Poster ontwerp:
€85,-
Visitekaart ontwerp:
€75,-
Na verloop van tijd een eerder besteld product aanpassen? Geen probleem, in dat geval wordt volgens het uurtarief gewerkt. Bij een half uur of minder wordt €25,- gerekend.
VRAAG OFFERTE AAN