Social media vormgeving & advies

Mediamy maakt graag uw:
- Social media header/banner
- Thumbnails YouTube
- (Insta) templates
- (social) media advies
SOCIAL MEDIA HEADER & PROFIELFOTO
Met een professionele profielfoto en header kunt u op social media meer herkenbaarheid, professionaliteit en opvallendheid creëren. Mediamy maakt graag uw social media headers en profielfoto met de precieze afmetingen voor YouTube, Facebook, LinkedIn en Twitter. Dit doen wij doelgroepgericht en aan de hand van uw huisstijl en wensen.

Voor €75,- kunt u voor twee platforms (naar keuze) een profielfoto en header laten maken. Dit pakket is ideaal voor de beginnende ondernemer. Uw al bestaande bedrijfslogo maken wij op maat voor de profielfoto. Voor de header maken wij een design aan de hand van uw huisstijl en wensen.

THUMBNAILS EN MEER VOOR YOUTUBE
Op zoek naar professionele vormgeving voor een YouTube-kanaal? Myron van Ruijven is veel actief op YouTube en weet precies wat op YouTube werkt en wat van belang is. Myron voorziet je graag van een YouTube-banner, thumbnails en eventuele vormgeving in je video's. Vraag een offerte aan voor een op maat gemaakte prijsopgave.

PROMOTIONELE AFBEELDINGEN
Heeft u een vormgegeven beeld nodig bij een online campagne? Of zoekt u iemand die regelmatig bepaalde beelden kan maken voor social media? Mediamy maakt voor u graag spreekmakende beelden naar uw wensen of vormgeving, zo valt u extra op. Vraag een offerte aan

(SOCIAL) MEDIA ADVIES
Mediamy geeft advies over (online) media. Graag helpt Myron van Ruijven u bij het maken van de juiste (strategische) keuzes. Nadat u uw probleemstelling heeft voorgelegd, adviseert Mediamy een duidelijk onderbouwd plan van aanpak, waarin doelen worden gesteld. De manier waarop deze doelen moeten worden behaald, wordt duidelijk beschreven. Vraag een offerte aan voor een prijsopgave.

Prijzen
De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en ter indicatie, de uiteindelijke prijs wordt altijd doormiddel van een offerte bepaald.
2x social media profielfoto & header
€75,-
YouTube: thumbnails & meer:
op aanvraag
Promotionele beelden:
v.a. €50,-
Social media advies:
op aanvraag
Vraag een offerte aan voor een prijsopgave.
VRAAG OFFERTE AAN