Webdesign

Een duidelijke en goed functionerende responsive website is van steeds groter belang in de nog altijd groeiende online wereld. MediaMy adviseert en voorziet u graag van dé perfecte website en het beste advies.

MediaMy voorziet u graag in
- Wordpress website
- Landingspagina
- Vormgeving digitale schermen (Smart TV, Android TV, Apple TV)
- (Social Media) Banners
- Eenvoudige of uitgebreide fotobewerking
- Media advies
Voorbeelden gemaakt werk
RESPONSIVE WEBSITE
Wat voor website u ook wenst: ik lever altijd een website op die geschikt is voor ieder schermformaat. Er worden u ruime en voordelige mogelijkheden geboden voor het realiseren van een website. U kunt kiezen uit:

- One Page responsive WordPress website
Een website die uit één lange pagina bestaat en waarvan u de inhoud achteraf zelf kan blijven aanpassen.

- Eenvoudige responsive WordPress website
Een kleine WordPress website met maximaal 5 pagina's en zonder ingewikkelde elementen. Ook hier kunt u de content achteraf blijven aanpassen.

- Complete responsive WordPress website
WordPress website met meer dan 5 pagina's en inclusief elementen zoals bijvoorbeeld een slider of blog. U kunt de inhoud achteraf zelf blijven aanpassen.

- Landingspagina
Een enkele pagina waarop een bezoeker terecht kan komen voor bijvoorbeeld informatie over een product.

Advies
Nadat u de offerte van MediaMy heeft goedgekeurd, wordt begonnen met het advies en verdere overleg. Ook in de offerte adviseer ik u graag in welke website voor uw bedrijf volgens ons de beste keuze is.

Zeggen sommige termen u niet veel, dan licht ik deze uiteraard graag verder toe. Bij WordPress worden zogeheten templates gebruikt. Dit zijn een soort van "basis" websites, die vervolgens naar uw huisstijl worden aangepast. Combineer mijn webdesign-diensten met mijn fotografische diensten en zorg ervoor dat u unieke en bijpassende foto's gebruikt op uw website, dat maakt het verschil!

Bij Wordpress websites krijgt u uitleg over de werking van het systeem.

DESIGN
Naast het ontwerpen van webpagina's, doe ik dit ook voor digitale schermen: van webcam splitscreens tot Smart TV omgevingen: ik maak ze graag voor u. Ik heb onder andere gewerkt aan Smart TV schermen voor NPO Start en NPO 3FM, waarbij gebruiksgemak voorop stond. Vraag voor de mogelijkheden en een prijsopgave een offerte aan.

SOCIAL MEDIA
Lees hier verder.

FOTOBEWERKING
- Eenvoudige bewerking: retoucheren, schaduwen oplichten etc.
- Uitgebreide bewerking: nieuwe beeldelementen toevoegen, andere composities etc.

MEDIA ADVIES
Bent u op zoek naar advies met betrekking tot de online (website) wereld? Laat u dan adviseren door een professional die gebruiksgemak, doelgroep en visie samen weet te smelten tot de juiste keuzes. Vraag een offerte aan voor uw media advies.


Prijzen
De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en ter indicatie, de uiteindelijke prijs wordt altijd doormiddel van een offerte bepaald.
Uurtarief:
€65,-
One Page WP website:
v.a. €425,-
Eenvoudige WP website:
v.a. €475,-
Uitgebreide WP website:
v.a. €895,-
Uniek gecodeerde website:
Op aanvraag
Landingspagina:
Op aanvraag
Design digitale schermen:
Op aanvraag
Fotobewerking:
v.a. €20,-
Bij onderhoud wordt volgens het uurtarief gewerkt. Bij een half uur of minder wordt €25,- gerekend.
VRAAG OFFERTE AAN